duminică, 24 mai 2009

Nici Dumnezeu, nici curcubeu, nici derbedeu!


Natiunea Romana e in pericol asa ca Noua Dreapta s-a mobilizat si a scos cateva sute de adepti ai lucrurilor asa cum ar trebui sa fie ele, in firea lor, normale.
Biserica e in pericol asa ca o asociatie sau mai multe au scos in strada cateva sute de credinciosi, unii ascunzandu-si fetele in spatele unor cartoane infatisand personaje incruntate, cu biblia intr-o mana si cutit intr-alta.
Homosexualii sunt in pericol asa ca au iesit si ei in strada sa-si ceara drepturile in frunte cu aceeasi de fiecare an clovni, candva barbati, acum aratandu-se femei.
Noua Dreapta a marsaluit cu copii, unii mici-mici, in carucioare. Doua fetite foarte dragute, mana de mana cu parintii au murmurat "Nu vrem sa fim un neam de poponari !"
Ortodocsii au pus in bratele copiilor icoane pe care cei mici nu le inteleg si le-au explicat ca ei lupta impotriva raului. Intruchiparea raului - oameni despre care nu stiu nimic si care nu le-au facut nimic.
Si Noua Dreapta si Ortodocsii le-au dat implicit permisiune copiilor sa urasca ceea ce nu inteleg, sa urasca fara motiv, sa urasca "in alb", au pus nenorocita asta de samanta a urii in sufletele unor copii care ar fi trebuit sa tina in mana o inghetata in locul unei icoane si sa strige "Cine nu-i gata il iau cu lopata!" in loc de "Romania nu tolereaza pooopoonarii!".
Homosexualii vor sa adopte copii, fara sa considere nevolile celor mici de a avea mama si tata, femeie si barbat. Ei au orgolii in locul de bun simt.
Copiii nu spun inca nimic despre toate astea. Asteapta sa se faca oameni mari si atunci o sa le spuna copiilor lor cum sa traiasca, o sa le spuna lor ce e rau si ce e bine. Asa cum au invata de la mama si tata...






















Niciun comentariu: